You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BG
BGN

Trigon 190

  • Производител: Juwel
  • Модел: Тrigon 190
  • Наличност: В наличност
1,064.70 лв.

Аквариум Тригон 190
Oбем - 190 л.
Цвят - черен , бук , и тъмно дърво
Размери: 99 x 70 x 60 cм.
Включено оборудване:
Капак с лампи и рефлектори
Филтър Set 600
Нагревател 200 вт.
Гаранция - 2 г.
Инструкции за употреба

High-Lite Light Unit 70 cm, 2 x28 W

Капакът на аквариума TRIGON е снабден с осветителна система МултиЛукс - това е най-удобната осветителна система за аквариуми.
Лесно отстраняващите се капаци и осветителният елемент, който може да бъде местен назад и напред по вградена рамка, позволяват на потребителя да използва аквариумното осветление в пълния му капацитет докато чисти и поддържа аквариума!
Високонадеждните водоизолирани осветителни тела, допълнени с енергоспестяващо електронно оборудване, осигуряват достатъчно светлина за аквариумните обитатели и растителност.
МултиЛукс 70 се състои от 2 лампи от 28 вата всяка. Специалните рефлектори зад лампите удвояват и насочват подаваната светлина!

JUWEL 200

Нагревателната система, която е включена в аквариума - автоматичен нагревател JUWEL 200 W, е достатъчен за отопляване на аквариум с обем до 260 литра, ако стайната температура не е под 18 градуса C. Ако аквариумът е в много студено помещение, е добре да се добави втори нагревател. Нагревателят е снабден с автоматичен термостат, регулиращ температурата.

 

Set 600

Напълно оборудван вътрешен механичен и биологичен филтър с дебит 600 литра на час.Филтъра включва гъби за механични замърсители, гъба с активен въглен за химическо почистване на водата, зелена гъба против алджи, филтърна вата за събиране на отпадни частици, груби и фини филтриращи материали.

 

 

Оценка от клиенти 0
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър