You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BG
BGN

Vision 180

  • Производител: Juwel
  • Модел: Vision 180
  • Наличност: В наличност
871.00 лв.

Аквариум Вижън 180
Oбем - 180 л.
Цвят - черен , бук , и тъмно дърво
Размери: 92 x 41 x 55 cм.
Включено оборудване:
Капак с лампи и рефлектори
Филтър Bioflow 400
Нагревател 200 вт.
Гаранция - 2 г.
Инструкции за употреба

High-Lite Light Unit 92 cm, 2 x 35 W

Капакът на аквариума VISION е снабден с осветителна система МултиЛукс - това е най-удобната осветителна система за аквариуми.
Лесно отстраняващите се капаци и осветителният елемент, който може да бъде местен назад и напред по вградена рамка, позволяват на потребителя да използва аквариумното осветление в пълния му капацитет докато чисти и поддържа аквариума!
Високонадеждните водоизолирани осветителни тела, допълнени с енергоспестяващо електронно оборудване, осигуряват достатъчно светлина за аквариумните обитатели и растителност .
МултиЛукс 90 се състои от 2 лампи от 35 вата всяка. Специалните рефлектори зад лампите удвояват и насочват подаваната светлина!

 

JUWEL 200 W

Нагревателната система, която е включена в аквариума VISION  - автоматичен нагревател JUWEL 200 W, е достатъчен за отопляване на аквариум с обем до 400 литра, ако стайната температура не е под 18 градуса C. Ако аквариумът е в много студено помещение, е добре да се добави втори нагревател. Нагревателят е снабден с автоматичен термостат, регулиращ температурата.

 

 

Bio Power !

Филтърът, който ще получите заедно с аквариума е 4 литровият филтър Bio Power! Това е най-големият вътрешен биологичен филтър в този клас. Напълно е оборудван с филтриращи материали, включена е помпа с капацитет 1000 литра на час, две гъби ПолиПад - които събират механичните замърсители, гъба с активен въглен за химическо почистване на водата, зелена гъба против алджи, филтърна вата за събиране на отпадни частици, груби и фини филтриращи материали, които подслоняват полезните аквариумни бактерии, почистващи водата от биологични замърсявания.

 

 

 

Оценка от клиенти 0
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър