You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BG
BGN

Тетра външен филтър ех 1200 плюс

  • Производител: Tetra
  • Модел: Тетра външен филтър ех 1200 плюс
  • Наличност: В наличност
278.00 лв.

Аквариумната вода, трябва да бъде постоянно филтрирана, за да запази вашите риби и растения годни и здрави. EX филтърът на Tetra надеждно и безопасно разгражда излишните хранителни вещества, за да поддържат добро качество на водата.

     Поддържа водата кристално чиста и безопасна за рибите.

1. Tetratec CR керамични филтриращи пръстени премахват голямите замърсители и преразпределят водния поток. Лесно се почистват с питейна вода и не се нуждаят от честа замяна.
2. Tetratec BF биологично филтриращ дунапрен премахва малки частици, като предлага голяма повърхност за бактериална активност. За да може дунапрена да пречиства добре малките частици - замърсители трябва да се почиства от време на време с питейна вода. За да се максимизира биологическата активност се препоръчва изплакване с аквариумна вода без препарати! Препоръчваме да се използва дунапрен 2.a. като механичен пълнеж, а 2.b. като биологически.
3. Tetratec BB био филтриращи топки са специфичен биологически активен пълнеж, предлагащ добри условия за развитие на полезни бактерии, които разпадат амоняка в безопасните нитрати. Поради това че не са особенно пориозни не се задръстват лесно и позволяват голямо количество вода да премине през тях осигурявайки кислород. Препоръчва се почистване само с аквариумна вода!
4. Tetratec CF активен въглен премахва орканичните замърсители, премахва неприятната миризма и предпазва появата на неприятния жълт цвят на водата. Активния въглен трябва да се сменя с нов на всеки 4-6 седмици в зависимост от замърсителите.
5. Tetratec FF филтърна вата надеждно премахва най-финните замърсители и финално пречиства аквариумната вода. Ватата се сменя с нова, когато се замърси.
Дебит: 1300 литра на час.

Гаранция - 24 месеца
     

     Изключително мощен и тих
   

     Разполага с функция за пре-филтър, за да сведе до минимум поддръжка

     Подобрен дизай

     По малка консулмация на ток.
    

 

Подходящ за аквариуми с капацитет от 250 до 500 литра

Оценка от клиенти 0
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър