You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Lido 120

  • Производител: Juwel
  • Модел: Lido 120
  • Наличност: В наличност
501.80 лв.

Аквариум Лидо 120
Oбем – 120 л.
Цвят - черен , бук и тъмно дърво
Размери: 61 x 41 x 58 cm см.
Включено оборудване:
Капак с лампи и рефлектори
Филтър 600 l/h Juwel Compact
Нагревател 100 вт.
Гаранция - 2 г.
Инструкции за употреба

High-Lite Light Unit 60 cm, 2 x 24 W

Капакът на аквариума LIDO е снабден с осветителна система МултиЛукс - това е най-удобната осветителна система за аквариуми.
Лесно отстраняващите се капаци и осветителният елемент, който може да бъде местен назад и напред по вградена рамка, позволяват на потребителя да използва аквариумното осветление в пълния му капацитет докато чисти и поддържа аквариума!
Високонадеждните водоизолирани осветителни тела, допълнени с енергоспестяващо електронно оборудване, осигуряват достатъчно светлина за аквариумните обитатели и растителност.
МултиЛукс 70 се състои от 2 лампи от 24 вата всяка. Специалните рефлектори зад лампите удвояват и насочват подаваната светлина!

 

 

JUWEL 100 W

Нагревателната система, която е включена в аквариума LIDO - автоматичен нагревател JUWEL 100 W, е достатъчен за отопляване на аквариум с обем до 150 литра, ако стайната температура не е под 18 градуса C. Ако аквариумът е в много студено помещение, е добре да се добави втори нагревател. Нагревателят е снабден с автоматичен термостат, регулиращ температурата.

 

 

Set 600

Напълно оборудван вътрешен механичен и биологичен филтър с дебит 600 литра на час.Филтъра включва гъби за механични замърсители, гъба с активен въглен за химическо почистване на водата, зелена гъба против алджи, филтърна вата за събиране на отпадни частици, груби и фини филтриращи материали отпадни частици, груби и фини филтриращи материали, които подслоняват полезните аквариумнНапълно оборудван вътрешен механичен и биологичен филтър с дебит 600 литра на час.Филтъра включва гъби за механични замърсители, гъба с активен въглен за химическо почистване на водата, зелена гъба против алджи, филтърна вата за събиране на отпадни частици, груби и фини филтриращи материали отпадни частици, груби и фини филтриращи материали, които подслоняват полезните аквариумни бактерии, почистващи водата от биологични замърсявания. и бактерии, почистващи водата от биологични замърсявания.

Оценка от клиенти 0
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър