You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BG
BGN

Rio 180

  • Производител: Juwel
  • Модел: Rio 180
  • Наличност: В наличност
634.50 лв.

Аквариум Рио 180
Oбем – 180 л.
Цвят - черен
Размери: 101 x 41 x 50 см.
Включено оборудване:
Капак с лампи и рефлектори
Филтър Bioflow 600
Нагревател 200 вт.
Гаранция - 2 г.
Инструкции за употреба

High-Lite Light Unit 100 cm, 2 x 45 W

Капакът на аквариума RIO е снабден с осветителна система МултиЛукс - това е най-удобната осветителна система за аквариуми.
Лесно отстраняващите се капаци и осветителният елемент, който може да бъде местен назад и напред по вградена рамка, позволяват на потребителя да използва аквариумното осветление в пълния му капацитет докато чисти и поддържа аквариума!
Високонадеждните водоизолирани осветителни тела, допълнени с енергоспестяващо електронно оборудване, осигуряват достатъчно светлина за аквариумните обитатели и растителност.
МултиЛукс 100 см включва 2 лампи от 45 вата всяка. Специалните рефлектори зад лампите удвояват и насочват подаваната светлина!

 

 

JUWEL 200 W

Нагревателната система, която е включена в аквариума RIO - автоматичен нагревател JUWEL 200 W, е достатъчен за отопляване на аквариум с обем до 400 литра, ако стайната температура не е под 18 градуса C. Ако аквариумът е в много студено помещение, е добре да се добави втори нагревател. Нагревателят е снабден с автоматичен термостат, регулиращ температурата.

Bioflow 600

Напълно оборудван вътрешен механичен и биологичен филтър с дебит 600 литра на час.Филтъра Bioflow Super включва гъби за механични замърсители, гъба с активен въглен за химическо почистване на водата, зелена гъба против алги, филтърна вата за събиране на отпадни частици, груби и фини филтриращи материали.

Оценка от клиенти 0
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър