You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BG
BGN

Rekord 160

  • Производител: Juwel
  • Модел: Rekord 160
  • Наличност: В наличност
553.50 лв.

Аквариум Рекорд 160
Oбем - 160 л.
Цвят - черен
Размери: 101 x 41 x 46 cм.
Включено оборудване:
Капак с лампи и рефлектори
Филтър Bioflow 400
Нагревател 200 вт.
Гаранция - 2 г.
Инструкции за употреба

 

Duolux 100

Капакът с лампа Duolux 100 е стандартна част от комплекта на супер успешните аквариуми RECORD 160.Капакът Duolux 100 на аквариума RECORD 160 е подходящ за аквариуми с размер 100 на 40 см и може да се закупи и отделно. Подобно на всички осветителни системи на JUWEL, и системата Duolux 100 е водоизолирана. Използва две тридесет ватови лампи и има вграден рефлектор - за удвояване на осветеността. Това осветление е достатъчно за поддържане на аквариумната растителност, дори във високи аквариуми.

 

 

 

 

 

Филтър JUWELCompact Super

Основната функция на филтъра е да намалява замърсяването, причинено от рибите и хранителните остатъци. Това замърсяване се намалява от филтриращите бактерии, които се заселват във филтъра - т.нар биологично филтриране. Тоест преди да пуснете рибки в аквариума, оставете го пълен с вода няколко дни, сложете таблетки бактериален активатор във филтъра, и пускайте всеки ден по малко храна в аквариума, защото бактериите се нуждаят от храна, за да се размножат.По-едрите частици замърсители остават в филтърната вата, която трябва често да се сменя.

 

JUWEL 200 W

Нагревателят с автоматичен термостат JUWEL 200W е проектиран така, че перфектно да влиза във филтрите на JUWEL, което гарантира поддържане на равномерна температура в аквариума.Ако предпочитате по-конвенционален начин на отопление, можете да го прикрепите към стъклото със специални вендузи за прикрепване. Този нагревател е подходящ за отопляване на аквариуми до 260 литра, ако температурата в помещението не пада под 18 градуса. Ако аквариума е по-голям, или се намира в по-студено помещение, е добре да използвате по-мощен нагревател.

 

 

 

 

 

 

 

 

Оценка от клиенти 0
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър