You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BG
BGN

Rekord 600

  • Производител: Juwel
  • Модел: Rekord 600
  • Наличност: В наличност
266.60 лв.

 

Аквариум Рекорд 600

Oбем - 63 л.

Цвят - черен

Размери: 61 x 31 x 42 cm

Включено оборудване:

Капак с лампи и рефлектори

Филтър Bioflow 280

Нагревател 50 вт.

Гаранция - 2 г.

Инструкции за употреба

 

Monolux 60

Капакът с лампа Monolux 60 е стандартна част от комплекта на супер успешните аквариуми Rekord 600. Капакът Monolux 60 на аквариума Rekord 600 е подходящ за аквариуми с размер 60 на 30 см и може да се закупи и отделно.Подобно на всички осветителни системи нa JUWEL и системата Monolux 60 е водоизолирана. Използва една лампа от 15 вата и вграден рефлектор. Това осветление е достатъчно за поддържане на аквариумната растителност, дори във високи аквариуми .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Филтър JUWELCompact Super

Основната функция на филтъра е да намалява замърсяването, причинено от рибите и хранителните остатъци. Това замърсяване се намалява от филтриращите бактерии, които се заселват във филтъра - т.нар биологично филтриране. Тоест преди да пуснете рибки в аквариума, оставете го пълен с вода няколко дни, сложете таблетки бактериален активатор във филтъра, и пускайте всеки ден по малко храна в аквариума, защото бактериите се нуждаят от храна, за да се размножат.

По-едрите частици замърсители остават в филтърната вата, която трябва често да се сменя.

 

 

JUWEL 50 W

Нагревателят с автоматичен термостат JUWEL 100W е проектиран така, че перфектно да влиза във филтрите на JUWEL, което гарантира поддържане на равномерна температура в аквариума.

 

 

 

 

 

 

Оценка от клиенти 0
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър