You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BG
BGN

Exo Terra NanoTerrarium PT-2601

  • Производител: Exo Terra
  • Модел: Exo Terra NanoTerrarium PT-2601
  • Наличност: В наличност
93.50 лв.

Exo Terra Nano Terrarium (Екзо Терра Нано Терариум)е идеалният дом за влечуги и земноводни, специално разработен от Европейски херпетолози (herpetologists, херпетология - наука завлечугите и земноводните). Предните отварящи се врати позволяват лесендостъп за хранене и поддръжка. Ключалката е направена, така че дапредпази от евентуално отваряне на вратичките. Вратичките може да сеотварят по отделно. Горният капак позволява и осигурява правилнавентилация на терариума, а също и позволява на UVB и инфрачервенителъчи да проникнат. Горният капак е мрежест от неръждаема стомана, койтоможе да се маха. А това позволява лесно декориране и почистване натерариума.
На задната стена на терариума зад декорацията има предвидени канали,които се използват за прикриване и правилно монтиране на кабели и тръбиза нагревателни скали и камъни, фонтани, водопади, сензори, осветлениеи други.
Долната част на терариума е предвидена за монтиране на дъненнагревател. Долната неподвижна част на предната стена е достатъчновисока за създаване на достатъчно висок слой от субстрати (burrowingreptiles), малки водни местности (палудариуми / paludarium) или замонтиране на Exo Terra дупка за влечуги. Цветовете на всички декоративни елементи са подбрани за да създадат красив и близък до естествения пеизаж.

* Стъклен терариум
* Предни отварящи се вратички
* Горен капак, който може да се махне
* Уникална вентилационна система на предния панел / лицевата стена на терариума
* Сигурно заключване, което предпазва от нежелано избягване
* Голяма вентилационна система, осигурена от металната горна стена на терариума.
* Повдигнати вратички за улеснено разполагане на субстрата, нагревателите и другите декоративни елементи.
* Специални канали в задния панел, които прикриват и защитават кабелитеи тръбички за нагреватели, фонтани, осветление и сензори.
* Красив заден фон, наподобяващ естествените среди на обитание.
* Дълбока и просторна площ за обитание.
* Висок фиксиран (неподвижен) преден прозорец за създаване на дълбокслой субстрат, област с вода или бърлога за влечуги от Exo Terra.

Модел: PT-2601
Размери: 20 x 20 x 30 cm

Оценка от клиенти 0
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър