You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BG
BGN

Доставка и плащане

Безплатна Доставка

Безплатна доставка* в цялата страна в рамките на 2 работни дни за поръчки над 50 лв. 

Не се предлага за персонализирани продукти или при плащане по банков път.

*Не важи за продукти с тегло над 5 кг., като камъни, постелки за тоалетни и пясък, особено обемисти продукти като талаш както и за отдалечени населени места.

 

Взимане на поръчка от нашия магазин

Може да вземете своята поръчка директно от нашия шоу-рум  и да се възползвате от 5% допълнителна отстъпка.

 

Условия

Поръчки получени в почивен ден или след 13:00 се обработват на следващия работен ден.

Всички поръчки се доставят чрез собствен транспорт или куриер на посочения от вас адрес или до офис на Еконт или Speedy, изрично посочен от вас.

Преди изпращане на поръчаната стока ще се свържем с Вас на посочения телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Не носим отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато сте посочили неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато сте посочили непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Запазваме си правото да променяме срока на доставка при възникване на непредвидени обстоятелства, като задължително преди това ще ви уведомим за забавянето.

При заявка на продукт, който не е посочен в сайта времето за доставка се договарят допълнително с клиента като наш представител ще се свърже с вас.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при изпозлване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата. 

Длъжен сте да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако не сторите това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за ваша сметка. Не може да искате възстановяване на цената, ако сте отказал да плати импортните такси или получите пратката.


Цени

Услуга

Местоположение

Срок 

Цена

Икономична - Поръчка до 50 лв

България

до 2 работни дни

5 лв.

Безплатна - Поръчка над 50 лв

България

до 2 работни дни

 0 лв.


Начини на плащане

1. Плащане по банков път

IBAN: BG32CECB979010C7087000

BIC код: CECBBGSF

банка: ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

2. Банкова карта

3. Наложен платеж - плащате на куриера при получаване на пратката

4. PayPal

5. В нашия шоурум


Отстъпка за лоялни клиенти

След всяка направена покупка чрез нашият интернет сайт, може да се възползвате от 5% отстъпка от следваща Ви покупка, направена в рамките на следващите 6 месеца.